en-USnl-NL

1. De WebToZebraPrint App installeren op het iOS apparaat.

De WebToZebraPrint App is te koop in de Apple AppStore. De app is het gemakkelijkst te vinden door op de term 'WebToZebraPrint' te zoeken.

Zodra de app is gekocht en geinstalleerd, is deze beschikbaar op het apparaat zoals getoond in het plaatje aan de rechterkant.

2. Koppelen met de Zebra printer

Om tussen het iOS apparaat en de Zebra printer te kunnen communiceren is een Bluetooth verbinding nodig. Dit doe je door eerst de Zebra printer aan te zetten en ervoor te zorgen dat deze binnen het bereik van het iOS apparaat is. Vervolgens ga je naar 'Instellingen' en 'Bluetooth'. Controlleer in het getoonde scherm dat Bluetooth aan staat en zoek in de lijst van apparaten de Zebra printer waarmee verbonden moet worden. Selecteer de betreffende Zebra printer en wacht tot deze de status 'verbonden' geeft.

 
Settings Bluetooth Connect 

3.De WebToZebraPrint App instellen

De laatste stap om te kunnen printen is om de zojuist gekochte WebToZebraPrint App (stap 1) te koppelen aan de Zebra printer (stap 2). Dit doe je door de WebToZebraPrint App te openen en op het printer icoontje te drukken (rechtsboven). Nu wordt een lijst van beschikbare Zebra printers getoond. Druk op de printer die u wilt gaan gebruiken. Zodra een keuze is gemaakt springt de app naar de startpagina en daarin staat de geselecteerde printer die nu klaar is voor gebruik.

Available devices Active device